Az Európai Unióban felgyülemlett fejlesztési tapasztalatok átadása- és az országok közötti fejlesztési munka megerősítése céljából szervezetünk kiemelt figyelmet fordít nemzetközi projektek megvalósítására. A 2007-2013-as időszakban az INTERREG IVC, a SOUTH EAST EUROPE, az Ausztria-Magyarország és a Magyarország-Szlovákia programok keretei között valósítottunk meg 10 projektet.

 

A projektjeinkben törekszünk a hálózati együttműködések felerősítésére, melynek során kiemelten kezeljük a régión belüli stratégiai partnereinkkel közösen megjelölt tématerületeket és a folyamatos egyeztetést. Partnereink számos projektben stakeholderként vettek és vesznek részt, tanulmányutakon és projekttalálkozókon tudták bővíteni tapasztalataikat a nemzetközi partnerségeink jó gyakorlataival és ötleteivel. Ezáltal minden egyes projektünk külön-külön és együtt is hozzájárul a helyi gazdaság fejlődéséhez.

 

A projektek megvalósítása során különleges figyelmet fordítunk a pozitív kommunikációra és a jó munkaviszony kialakítására belföldi és külföldi partnereinkkel egyaránt. Több projektben is széleskörű tapasztalatokat szereztünk kommunikációs tevékenységek koordinálásában és szakmai anyagok készítésében egyaránt