hírek

ARTISTIC Helyi Akcióterv bemutatása és egyeztetés

Szeretettel meghívjuk Önöket a 2020. július 28-án, kedd délelőtt tartandó online előadásra és megbeszélésre, ahol az Interreg Central Europe Transznacionális Program keretében megvalósuló, a szellemi kulturális örökséghez kötődő szervezetek, szakemberek, magánszemélyek támogatását célzó ARTISTIC projekt keretében mutatjuk be, hogy hálózatunk milyen módon tudja folytatni az együttműködést a projekt zárása után.

A rendezvény a járványügyi vészhelyzetre való tekintettel a Zoom online felületen kerül megrendezésre. Az eseményen való részvétel minden jelentkező számára nyitott és ingyenes, azonban a rendszer által biztosított helyek száma miatt korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékuk minél előbb, de legkésőbb július 24. péntek 12:00-ig Szili Orsolyánál, a szili.orsolya@panter.hu e-mail címen, vagy a +36 30 244 4045 telefonszámon jelezni szíveskedjenek! A belépéshez szükséges információkat a regisztráció elfogadását követően e-mailben juttatjuk el Önöknek.

Program, 2020. július 28. kedd:

  • A rendezvény 10:00-kor kezdődik, azonban kérnénk szépen minden kedves résztvevőt, hogy legkésőbb 9:50-kor kezdje meg a csatlakozást;
  • 10:00–11:30: Helyi Akcióterv egyeztetési változatának bemutatása | Laki Ferenc & Aradszki Zsombor, a Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. projektmenedzserei;
  • 11:30–12:00: Kérdések és javaslattételi lehetőség az Akcióterv egyes elemeihez kapcsolódóan.

A projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

www.interreg-central.eu/artistic
https://www.facebook.com/projectARTISTIC/

fotógaléria

további hírek