hírek

EUHRENET - Meghívó a 2022. december 12-ei rendezvényre

Az EUHRENET projekt rendezvény 2022. december 12-én kerül lebonyolításra a házigazda CIEPES - International Centre for the Promotion of Education and Development (Nemzetközi Oktatási és Fejlesztési Központ) szervezésében.

A rendezvény fő témája az európai városok kompetenciájának fejlesztése az emberi jogokon kapcsán, a helyi politikaalkotás és az aktív polgári szerepvállalás előmozdítása terén. A rendezvény a már említett EUHRENET - Emberi Jogi Európai Város Hálózat: az EU Alapjogi Chartáján és annak helyi szintű alkalmazásán alapuló ismeretterjesztés és a bevált gyakorlatok cseréje című projekt keretében valósul meg, amelyet az Európai Unió és a CERV program finanszíroz.

A konzorcium tizenkét európai ország partnereiből tevődik össze, akik azt kívánják elérni, hogy a különböző társadalmi és szakmai háttérrel rendelkező politikai képviselők, emberi jogi aktivisták és meguk az európai polgárok bevonásra kerüljenek egy vita és a polgári párbeszéd előmozdítása érdekében. Cél a partnerségek kiépítése, a bevált gyakorlatok cseréje, valamint az európai diszkrimináció és kirekesztés elleni küzdelem.

A hivatalos esemény Facebookon keresztül online is megtekinthető az alábbi linkre kattintva:
https://fb.me/e/32voIjMXz 

A rendezvény programját ide kattintva tekinthetik meg.

fotógaléria

további hírek